Sjællandske Boksemesterskaber 2010

Den 5 – 7 marts 2010 blev der afholdt de Sjællandske Boksemesterskaber i Jyllinge. Det var Jyllinge Boxing Team som stod for arrangementet.

Min foto makker Frank Nielsen og jeg tog til Jyllinge for at dække mesterskabet. Det var første gang jeg skulle dækket et boksestævne. Så, jeg ikke de store forventninger til kvaliteten af de billeder jeg ville få på kortet.

Der er en del udfordringer man skal tænke over når det handler om billeder af boksning. Der er for det meste meget dårligt lys. Det kræver en hurtig lukketid og derved et godt kamera som kan skrues op i ISO uden, at det påvirker kvalitet alt for meget og så et hurtig objektiv.

Jeg tog mit Nikon D700 med batterigreb og et Nikkor 24-70mm f/2.8 objektiv da det var det hurtigste jeg havde. Nikkor 70-200mm f/2.8 havde været det perfekte valg men, da jeg ikke havde det objektiv måtte jeg nøjes med 24-70mm f/2.8.

Stævnet gik i gang. Først junior og derefter seniorer. De kæmpede i ringen med fuld kræft og jeg kæmpede på ringsite med, at få noget der kunne bruges i kassen. Jeg vil lige sige… selv juniorene giver den pænt med gas og det går rigtig stærkt.

Jeg havde ikke mulighed for, at dække mesterskabet alle dagene så, jeg var der kun fredag.

Jeg fik taget ca. 2000 billeder den fredag. Der kom en del missere ind i mellem, Enten var de uskarpe, uinteressante eller de stod på en måde hvor man ikke kan se hvem det er der bokser. Der kom også en del rimelige billeder i kassen trods alt.

I kan se nogle af billederne fra den fredag i galleriet her under.

Kampbilleder

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700, Nikkor 24-70mm f/2.8G og Nikkor 14-24mm f/2.8

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>