6 Dagsløb 2011

Torsdag d. 3/2-2011 startede 6 dagesløbet i Ballerup Super Arena. En kammerat og jeg havde fået fripas til arrangementet den første dag.

Vi var der over ca. kl. 20:00 og der var okay med mennesker når man tænker på, at det var den første af de seks dage de skulle kører. Det var anden gang jeg skulle tage billeder ved et cykelstævne i Ballerup Super Arena. Første gang var 2-timers 3-mands parløb for under to uger siden.

Jeg havde et par ideer som jeg ville forsøge at få udført. Det var ideer jeg havde gået rundt og tænkt over siden sidste cykelstævne i arenaen.

Den ene ide er billedet herover.

Ideen var, at under Balustradespurterne ville jeg have et billed hvor så meget af ovalbanen var med på billedet som muligt, og samtidig have de to ryttere helt tæt på, plaseret i bunden og præcis midt i billedet.

jeg tog en del billeder og jeg fik ikke helt ramt hvad jeg havde i tankerne. Jeg var måske også lidt naiv, at tro jeg på bare 30 min. kunne få præcis det jeg havde i tankerne under et professionelt cykelløb, hvor man ikke kan forudse hvor rytterne vil placerer sig på banen med 60-70 km/t.

Jeg har valgt at beholde billedet herover. Det er rimelig fri for andre ryttere og indeholder noget af det jeg havde i takkerne. Billedet er i øvrigt taget med et Nikkor 14-24mm f/2.8G vidvinkel.

I kan se nogle af billederne fra den første aften af 6 dagsløbet er under. Håber i kan li’ dem.

Skriv gerne en kommentar!

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700 med batterigreb, Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G VR II og Nikkor 14-24mm f/2.8G

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>