Rally med kreative øjne

Lørdag d. 20/8-2011 blev der afholdt Rally DM afdeling 4 ved Ringsted og omegn. Jeg var der nede, for det første for, at se noget rally men også for, at have en hyggelig dag men en kammerat. Vi havde selvfølgelig begge taget kamera med… jeg havde hjemme fra besluttet mig for, at jeg “kun” ville bruge en lukketid på eller under 1/200 sek. for derved at få noget bevægelse og en illustration af fart ind i billederne.

Jeg havde en ide om, at lave nogle lidt anderledes billeder end man normalt ser af rally… der er sneged sig et par billeder som er skudt med en højre lukketid fordi de i øjeblikket jeg tog dem blev brugt som illustration for, at hjælpe min kammerat som ikke har fotograferet særlig længe.

Om man kan bruge billederne til noget som helst ved jeg ikke rigtigt, men jeg fik udfordret mig selv og det var formålet samtidig med en god dag med en kammerat som jeg ikke ser så tit!

Jeg vil lige nævne, at billederne inde i skoven er taget men mellem 1/125 – 1/160 sek. og bilerne kører med en fart på mellem 160 km/t – 170 km/t. Jeg står ca. 3 meter fra vejen så der skal panoreres temmelig hurtigt for, at følge med og få billerne i fokus.

Håber i kan li’ dem og giv gerne jeres mening til kende!!!

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700 med batterigreb, Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G VRII, Nikkor 24-70mm f/2.8G

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>