Rally Special Stage – Yokohamamesterskab Afd. 1

2 Pinsedag Mandag d. 28/5-2012 lagde Race Park, Rønnede nye Rally bane, rammerne for første afdeling af Yokohamamesterskabet i Rally. Det var høj solskin med let vind, hvilket var perfekt for kørerne på den meget tekniske bane.

Jeg vil ikke skrive så meget. Vejret var i top, kørerene gav den gas, hyggede mig med en af mine kammerater og så blev jeg solskoldet i nakken… kan man ønske sig mere ;)

Jeg vil lige tilføje her til sidst, at jeg har lavet dødssynden… jeg har ikke skudt billederne i RAW men skudt alle billederne i jpeg formatet. Indstillet kameraet, komponeret billedet og skudt ligesom i de gamle analog dage. Jeg har IKKE lavet noget form for efterbehandling på billederne. De er valgt og derefter uploaded her på bloggen!

Nå, her er lidt billeder fra racet. Husk du kan bruge pil-tasterne for at bladre i billederne!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>