6-Dagsløb 2013

jmh_130204_31446-Edit

Det er ved at være rigtig længe siden, at jeg sidst har lavet et indlæg her på bloggen. Det er nu ikke fordi livet ikke har indholdt billeder eller begivenheder som alle hver for sig kunne kunne havde været et indlæg i sig selv, men jeg har simpelthen ikke haft tid/overskud til, at opdatere bloggen i den forgangende tid!

Men nu er jeg tilbage… Der har igen været 6-dagsløb i Ballerup Super Arena. Traditionen tro var jeg på sidelinjen igen i år med min kammerat anden sidste dag. Der var godt med mennesker og god stemning.

ABC cykelklub som jeg selv kører i, præsenterede også denne aften deres elitehold med deres nye sponsore.

Der er kommet lidt billeder ud af besøget!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>