Information

Mit navn er John Mørck Hansen.John Mørck Hansen

Jeg er fotograf på amatørbasis, bor i Ballerup lidt uden for København sammen med min samlever Annie og vores fælles søn Mikkel. Til daglig er jeg ansat som Tele-/Systemtekniker i en større dansk virksomhed.

Jeg har fotograferet digitalt siden sommeren 2009.

Man kan vel sige, at jeg startede med fotografering dengang der ikke var noget der hed digitalkamera. Det siger ikke ret meget, for jeg kom aldrig rigtig i gang med at fotografere. Jeg havde simpelthen ikke råd til alt udstyret, alle de rulle film og fremkaldelse som skulle til for, at lære at fotografere. Det har den digitale verden heldigvis lavet om på.

Fotografiet og den visuelle måde at fortælle en historie, eller skabe et bestemt udtryk med et billed er min passion. Jeg brænder for at fotograferer. Jeg har virkelig fået tændt min indre fotografiske flamme igen.

Om jeg ville leve af, at fotografere hvis jeg kunne, var dygtig nok og havde muligheden… ikke for vær en pris. Skulle jeg stå i et studie hver dag og fotografere mursten for en kunde, så ville svaret være nej. Jeg har brug for, at prøve ting af og være kreativ. Nogen gange bliver ideerne til noget godt andre gange bliver de til noget mindre godt. Sådan er livet… jeg mener, det handler vel i bund og grund om, at prøve ting af, tag ved lære af det og bruge det som en process for at blive bedre til det man gør!

Som jeg har sagt til min søn: Gør hvad du har løst til, vær dig selv, vær realistisk og husk, at behandle andre med respekt så kan det ikke gå helt galt.