Copenhagen International CUP 2010

I weekenden d. 22 – 23 Maj 2010 blev der afholdt Copenhagen International CUP fodboldstævne på Ballerup/Skovlundes baner i Ballerup.

Igen var min foto makker Frank Nielsen og jeg atter på banen i bogstavlig forstand. Vi havde fået tildelt et lokale/stand ved baren i hovedhuset. Vi skulle dække stævnet fra start til slut og tage holdbilleder af de hold som ville have et minde med hjem.

Der var omkring 80 hold tilmeldt stævnet og der blev spillet omkring 200 kampe på to dage. Med næsten 200 kampe på to dage kan jeg da godt lige indskyde, at der er en hel del, at se til under sådan et internationalt fodboldstævne.

Vejret var godt og holdt tørt. Lidt køligt nogle gange pga. vinden kom fra nord men ellers super.

Jeg brugte mit Nikon D700 med batterigreb og et Nikkor 70-200mm f/2.8 objektiv under hele stævnet. Det objektiv ligger i den lidt korte ende til fodboldt men man må jo bruge hvad der er tilgængeligt!

Jeg ved ikke præcist hvor mange billeder jeg fik skudt den weekend. Kortet blev tømt nogle gange, og jeg skød med mere end 5 billeder/sec. rigtig mange gange.

I kan se nogle af billederne i galleriet her under.

Kampbilleder

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700 med batterigreb og Nikkor 70-200mm f/2.8D VR

Stemningsbilleder og præmieoverrækkelse

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700 med batterigreb, Nikkor 70-200mm f/2.8D VR, Nikkor 24-70mm f/2.8G eller Nikkor 14-24mm f/2.8G

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>