Er foråret kommet

Ja, hvornår er det lige foråret starter ?

Er det når vi i følge kalenderen er i begyndelsen af marts eller er det først forår når vi har passeret det astronomiske forårsjævndøgn den 20. eller 21. marts ? Det kunne også være når temperaturen kommer over 10°C om dagen. For mig er det temperaturen, solen og det at træer og buske har grønne knopper som higer efter, at få lov til at springe ud.

Jeg vil mene foråret for alvor kom i weekenden. Så, var det bare ud at nyde lyset og det gode vejer efter en laaang og mørk vinter. Det blev til en tur med nogle kammerater til Refshaleøen og Amager Strandpark. Der var ikke en sky på himlen hvilket, efter min mening, var noget af det eneste der manglede den dag. Skyer kan give en utrolig dramatisk effekt på billeder hvis man kan få gode tegninger i dem.

Jeg fik taget lidt billeder bla. titelbilledet fra Refshaleøen og billedet her under. Men ellers var det mest af de andre jeg fik taget billeder.

Jesper Dahl igang med finjusteringerne.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>