Østdanske Ungdomsmesterskaber i Atletik 2011

Weekenden d. 18-19 juni 2011 blev der afholdt Østdanske Ungdomsmesterskaber i atletik på Ballerup Atletikstadion.

Det blæste en del og der kom også en del regnbyger, men det kunne havde været være. Ingen tvivl om det. Deltagerne leverede varen trods vejret og selve arrangementet virkede som om det helt løb af stablen som det skulle.

Det var første gang jeg har taget billeder til et atletik arrangement, så der var lige et par ting jeg skulle afprøve og have på plads ang. måden, at fotografere atletik på.

Der er en del sikkerhedsmæssig forhold man skal være opmærksom på. Hold begge øjne åbne, det ene i søgeren og det andet på banen… for tro mig, du vil ikke stå og fotografere spydkast for ungdom, uden at kunne se hvor det spyd er på vej hen. Det samme gør sig gælder for diskoskast. Bare lige til orientering :)

Jeg prøvede så vidt det var muligt at tage billeder af deltagerne fra BAK (Ballerup Atletik Klub), hvor jeg selv er begyndt at løbe på motionsholdet. Men man skal enten kende alle deltagerne eller have en deltagerliste for hver disciplin for “bare” have en chance for, at vide hvor og hvornår de deltager. Det må jeg få fat i næste gang, for det er lidt svært at se hvad der står på en trøje på 100 meters afstand!

Det var en ok dag og noget jeg uden tvivl vil komme til, at fotografere mere af i fremtiden og forhåbentlig få lidt bedre billeder i kassen. Jeg havde desværre ikke mulighed for, at være på stadion om lørdagen, men jeg fik taget en del billeder i løbet af søndagen som i kan se neden for. Håber i kan li’ billederne ?

Skriv gerne en kommentar!

4 Kommentarertil “Østdanske Ungdomsmesterskaber i Atletik 2011”

 1. karina schytt jørgensen siger:

  hej.

  tak for de gode billeder, det må du da gerne gøre en anden gang
  mvh
  en mor til 2 piger BAK

  • admin siger:

   hej Karina

   Glad for du kan lide billederne. Det er rigtigt sjovt at tage billeder af atletik. Der sker noget hele tiden… Så, det er uden tvivl noget jeg vil gøre noget mere.

   (John =;-)

 2. Stephan Jensen siger:

  Super billeder med liv i… kan især godt lide længdespringsbillederne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>