ENIC og Stormflod i Baghuset

ENIC gæstede lørdag d. 12/11-2011 Baghuset i Ballerup med deres nye forsanger Lene som frontfigur. Baghuset i Ballerup er som altid lidt af en udfordring. Der er absolut ingen plads, at bevæge sig på foran scenen pga. publikum og scenen er enten badet i stærkt gult lys, en meget kraftig projektør fra siden eller lys fra nogle glødepære i loftet som ikke kan bruges til meget. En gang i mellem kommer der lidt stemningslys i grøn, blå eller røde farver som heller ikke giver meget lys fra sig til foto.  For de teknisk interesserede er der tale om lysforhold som heder ISO 4000, 1/60 – 1/80 2.8 spot metering. Så, det er hårdt arbejde… men altid sjovt og udfordrerne.

Som sagt har ENIC fået ny forsanger og i den forbindelse spurgte de, om jeg ikke lige kunne tage et band foto inden de gik på live, som de kunne bruge midlertidigt, indtil de har fået taget nye billeder med den nye forsanger. Ja… jo… det kan vi da godt. Jeg har ikke taget nogen flash med, men jeg finder en løsning, fik jeg vist sagt!

Billedet ovenfor er taget med fem (5) små pære, ikke meget større end dem man laver stjernehimmel af, og en sort baggrund 5 min. før de skulle stå på scenen!

I kan finde mere om ENIC på www.enic.nu eller på deres Facebook side ENIC Facebook

Bandet Stormflod startede koncerten med, at spille et par numre. Jeg kender ikke selv bandet, men nåede lige at taget et par billeder af dem også.

Her er billederne som jeg fik taget under koncerten. Håber i kan li’ dem og gi’ endelig feedback.

Band: Stormflod

Følgende udstyr er benyttet: Nikon D700 med batterigreb, Nikkor 14-24mm f/2.8G, Nikkor 24-70mm f/2.8G


En komentartil “ENIC og Stormflod i Baghuset”

  1. Lars Peters siger:

    Hej John,
    Som jeg skrev på FB for lidt siden: “Har DYB RESPEKT for dit arbejde – og så under de lysforhold som der var… Jeg synes det er blevet vildt godt og man kan på flere billeder ane den den knaldgoe stemning og magi der var den aften i Baghuset. Vi glæder os meget til vores fremtidige samarbejde :o)” Rock on /Lars Peters – ENIC

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>