Den lokale tovedag med Ungdomsrock

En gang om året bliver der afholdt noget der kaldes Tovedag med en masse aktiviteter for børn og unge, her i blandt underholdning af forskellig karakter, i det boligområde hvor jeg bor. I den forbindelse skulle nogle af mine venners søn spille med hans band. Det skulle jeg selvfølgelig lige se og så havde jeg jo også chancen til, at skyde lidt billeder af dem. De havde fået 10-12 min. til at spille i, så det var lige på og hårdt!

Jeg fik skudt lidt billeder under koncerten og jeg nåede lige, at fange dem efter de var færdige med at spille for lige, at skyde et gruppe billede af dem. Det var ikke meget tid for de skulle hjælpe med, at pakke udstyr sammen. Men det blev da lige til 2 minutter mellem nogle træer i nærheden inden de var over alle bjerge igen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>